• Fri frakt över 499 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis byten
  • Leverans 1-3 vardagar inom Sverige

Korta stödstrumpor i ekologisk bomull

Stödstrumpor ankel i ekologisk bomull

Funderar du på att köpa ett par korta stödstrumpor? Våra graderade komfortsockor med en kompression på 11-14mmHg är perfekta för att motverka svullnad i dina fötter. Dessa korta stödstrumpor är ett utmärkt val för varmare dagar när du vill ha stöd men ändå känna solen på benen.

Hos oss på Funq Wear kan du hitta ett stort utbud med ankelhöga stödstrumpor i färgglada moderiktiga modeller. Men självklart har vi också diskretare färger som vitt och svart som är lätta att matcha till kostymen, dräkten eller dina fritidskläder. 

Med ett par korta stödstrumpor kan du klä dig med stil men ändå ta hand om dina fötter. De passar lika bra till ett par shorts och gympadojjor som till kostymen och finskorna!

För vem passar korta stödstrumpor?

Våra komfortsockor är lämpliga om du har lätta problem med svullna och trötta fötter. De har en lätt kompression för optimal komfort. De hjälper till att förbättra din blodcirkulation, vilket minskar svullnad och känslan av trötthet i fötter och ben. Våra korta stödstrumpor har ett mjukt och följsamt avslut utan resår. De är förstärkta under tå och häl.

Med komfortsockor från Funq Wear får du en mjuk socka som håller dina fötter fräscha hela dagen. De har en lägre kompression än knästrumpor, strumpbyxor, långa stödstrumpor och tights, och är därmed lämpliga för dig med lättare problem. 

Ankelhöga stödstrumpor är lämpliga att använda i förebyggande syfte för svullna fötter som till exempel vid flygresor, träning eller i vardagen och på arbetsplatsen. Även om det är en kortare stödstrumpa har den en graderad kompression, vilket innebär att trycket är starkast vid ankeln. Hos Funq Wear hittar du stödsockor för både män och kvinnor, i storlek 36 till 47.

Stödsockor som golfstrumpor

Våra korta stödstrumpor med graderad kompression funkar inte bara på resan, vid graviditet och i vardagen, utan även vid träning som till exempel på golfrundan eller tennisplanen. Stödsockorna ger ett lättare stöd åt benen och fötterna. Benen känns piggare och du kan lägga allt ditt fokus på ditt spel!

Visar 1 - 10 av 10 artiklar
Visar 1 - 10 av 10 artiklar


  • Fri frakt över 499 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis byten
  • Leverans 1-3 vardagar inom Sverige