• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar. Endast 29 kr

10 tips för ditt reseapotek

Ladda inför den perfekta resan med ett reseapotek!

Att resa är helt fantastiskt men kan också vara ganska påfrestande. Undvik de vanligaste missödena genom att investera i ett reseapotek. En bra investering för att underlätta och göra resan så smidig och bekväm som möjligt.

1. Solskydd: Behövs inte bara på sommarsemestern utan även på skidresan, cityturen eller på vandringen. När du ändå ska köpa en solkräm ta dig tid till att hitta en solkräm som är schyst mot miljön.

2. Antibakteriell salva/hydrokortison: Brännmaneter och svidande getingstick. En liten tub antibakteriell salva tar inte mycket plats i väskan men kan rädda humöret för en hel dag.

3. Stödstrumpor: Sist men inte minst! Behövs inte bara på resan utan motverkar svullna ben och fötter i sommarvärmen, på citytouren eller vandringen. Håll energin och nyfikenheten på topp med stödstrumpor.

Vi rekommenderar

Här hittar du flera varianter på stödstrumpor som vi rekommenderar till resan

4. Myggmedel: Oavsett om du reser i Sverige eller ute i vida världen kan myggor vara ett stort problem. Smörj in de kroppsdelar som inte är täckta med kläder.

5. Plåster: En självkarhet. Packa med olika storlekar och modeller. Skavsårsplåster är ett måste! Använd gärna i förebyggande syfte, ett skavsår kan förstöra en hel resa!

6. Sax: Har oanande användningsområden. Glöm inte att checka in, får inte tas med i handbagaget.

7. Smärtstillande/febernedsättande: Lindrar både smärta och är febernedsättande. Vissa är även antiflammatoriska. Välj den sort som passar dig bäst.

8. Öronproppar: Att sova på bullriga (annat ord?) flyg, buss och lyhörda hotellrum kan vara en mardröm. Var rädd om din energi och ha med dig ett par öronproppar i handbagaget!

9. Vätskeersättning: Att bli uttorkad på resan kan gå fort. Preppa dig med vätskeersättning med jämna mellanrum.

10. Handsprit: En räddare i nöden då vatten och tvål lyser med sin frånvaro.


Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar. Endast 29 kr