• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar. Endast 29 kr

Storyn bakom Mizu Life

Mizu och Funq Wear

När du får en Mizu flaska i din hand så kan du känna att flaskan andas kvalitet och omsorg. Det märks direkt att det har lagts ner mycket kärlek på detaljer, utformning och känsla. De rostfria vattenflaskorna är BPA fria och helt luktfria. Alltså inga giftiga ämnen som förs över till vattnet du ska till att dricka. De är också helt återvinningsbara.

Glädjen att hitta ett företag som delar våra egna värderingar är stor, där prislappen är motiverad av hög kvalitet och med avtrycket på miljön i tanken. Vi hoppas att du liksom jag kommer att uppskatta Mizu flaskan och känna lite extra stolthet när du vet vad du är med och bidrar till.

Giftfria vattenflaskor med lång livslängd från Mizu

Mizu’s mål är att minska användandet av engångsartiklar och att tillverka produkter som har så liten miljöpåverkan som möjligt.

Det hela började 2008 när Jussi Oksanen, en snowboardåkare med flera års erfarenhet i världseliten, uppmärksammade hur vattenflaskor i engångsplast förstörde miljön. Han började då leta efter vattenflaskor som uppfyllde hans krav, dvs enkla att använda på vandringar, lång hållbarhet, en miljövänlig tillverkning och som passade hans personliga stil.

Jussi hittade inte det han letade efter och tog saken i egna händer. Företaget Mizu bildades och Jussi började tillverka giftfria, återvinningsbara vattenflaskor med lång livslängd. Alla som jobbar på Mizu är friluftsmänniskor som tillbringar en stor del av sin tid ute i naturen. De lever med sina produkter.

Företaget donerar 1% av vinsten av deras vattenreningsflaska till ”1% for the Planet Organization”.


Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar. Endast 29 kr