• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis byten
  • Leverans 1-3 vardagar inom Sverige

The why and how

FUNQ Wear existerar för att vi vill hjälpa till att ge människor ökad glädje och livskvalité. Vi gör det genom att leva upp till våra starka värderingar på kreativitet, kunskap och mänsklighet, och genom att se till att våra värderingar är en naturlig del av allt det vi gör.

Kraften att må bra

FUNQ Wears produkter skapas av en anledning och det är att ge användaren det där lilla extra. Det kan vara genom den fantastiska bekvämligheten, att de hjälper med hälsoproblem, bättre återhämtning efter träning, eller helt enkelt genom känslan att veta att du kan köpa produkter från ett märke som verkligen bryr sig om sina kunder, mänskligheten och naturen samt gör det bästa för att ge något tillbaka.

En unik mix av vetenskap och kreativitet

FUNQ Wear har en unik uppsättning av erfarenhet och kreativ talang. Märket har funnits på marknaden för stödstrumpor sedan 2006 och samlat på sig år av erfarenhet kring funktionaliteten och kraven på att skapa produkter som hjälper användarens hälsa och välmående. Med målet att slå oss in på nya marknader så kombineras den här kunskapen med kreativitet för att skapa attraktiva produkter som flyttar kompression in i den vanliga garderoben hos män, kvinnor och seniorer.

Våra värderingar

Medmänsklighet

Vi bryr oss om mänskligheten, våra användare och naturen. Vi hoppas att detta reflekteras i det vi gör. Från produktdesign till marknadsföring och i hur vi driver företaget. Vi gör vårt bästa för att hjälpa till där vi kan med de förutsättningar vi har. Alla kan inte göra allting, men alla kan göra någonting.

Kunskap

Vi kan kompression! Vi förstår hur kompression fungerar och hur det kan hjälpa människor i alla olika sorters lägen. Vi vet också vad som krävs för att ta fram produkter som fungerar och håller de höga kraven på kvalité som våra kunder förväntar sig från oss. Detta är en av våra riktigt unika tillgångar som formar själva grunden för våra produkter och som säkerställer att våra kunder inte kan förvänta sig något annat än det allra bästa.

Kreativitet

Marknaden förändras ofta och snabbt och vi vet hur viktigt det är att vara kreativ för att kunna hänga med. Lyckligtvis så är både kreativitet och viljan att kolla i andra riktningar inbyggda i företagets DNA. Vi använder vår kreativitet i produktdesign, marknadsföring, företagsstruktur… allting helt enkelt! Om du vågar göra något annorlunda så kommer det att betala tillbaka i slutändan!


Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis byten
  • Leverans 1-3 vardagar inom Sverige