• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar. Endast 29 kr

Leverans

Här får du svar på frågor kring leveranstider, fraktpriser, hur du spårar ditt paket och övriga frågor kring hur vi hanterar leveransen från oss.

Hur skickas paketet?

Frakten sker med Postens varubrev. Om paketet anses skrymmande och inte går in i brevlådan lämnar Posten paketet till närmsta serviceställe, och du får en avi via e-post eller sms. 

Är försändelsen för stor för att skickas med Postens varubrev så skickas den med DHL Service Point och hämtas ut på DHL's närmsta ombud.

Hur lång är leveranstiden?

Normal leveranstid inom Sverige är 1-3 arbetsdagar. I normala fall skickar vi ordern samma eller dagen efter det att vi mottagit ordern. Paket som skickas till lands- eller glesbygd kan ta ytterligare ett par dagar.

Under stora helger och ledigheter kan det ta något längre tid. Isåfall så informerar vi om det vid beställning.

Skulle en produkt vara slut på lager eller det skulle uppstå någon försening av annan orsak så meddelar vi dig snarast möjligt.  

Inrikes. 1-3 arbetsdagar
Norden och Europa: 4-6 arbetsdagar 
Övriga världen: 5-12 dagar

Levererar ni utanför Sverige?

Absolut! Bor du i Norge, Finland eller Danmark så kan du beställa på www.funqwear.se. Ska leveransen ske utanför Sverige och Norden så får du beställa på www.funqwear.com. Där funkar allt precis som vanligt.

Skall strumporna levereras till ett icke EU-land tillkommer tullavgifter. Denna kostnad står du för. Tullavgifter beräknas på värdet som normalt utgör varans pris inkl. fraktkostnad. Moms beräknas även på tullkostnaderna. Ta reda på ditt lands tullavgifter och regler genom att kontakta tullen i ditt land.

Paketet dyker inte upp trots leveransbekräftelse

Har det gått mer än 3 dagar från det att du fått leveransbekräftelse? Kontakta oss så hjälper vi dig eftersöka ditt paket. 

Jag har inte fått någon orderbekräftelse

Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse uteblir är att e-postadressen inte är korrekt ifylld. Den kan även har fastnat i ett SPAM-filter d v s mailet har blivit blockerat. Så leta gärna igenom din Trash eller Skräppost. Har du fortfarande inte hittat din orderbekräftelse så ber vi dig höra av dig till oss.

Kan jag makulera en beställning eller ändra lagd beställning?

Vi hjälper naturligtvis till så gott vi kan!

Kontakta oss direkt efter det att du har lagt din beställning så brukar det inte vara några problem att ändra eller makulera ordern. Ordrar lagda på eftermiddagen efter kl 15 packas först nästa dag så där finns lite mer tid till att justera ordern. Fram till kl 15 så packas ordrarna i normala fall direkt efter vi mottagit ordern, i de fall så reserverar vi oss till att det kan vara för sent.

Har du inte fått svar på din fråga? Kontakta vår kundtjänst!

Har du inte fått svar på din fundering när du läst våra leveransfrågor? 
Maila in till oss och fråga, så hjälper vi dig så gärna. Glöm inte att ange ditt ordernummer!

MAILA KUNDTJÄNST


Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar. Endast 29 kr