• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar

Handledsvärmare herr

Våra handledsvärmare herr i merinoull, värmer och ger ett lätt och behagligt stöd åt dina handleder. Ökad värme och blodcirkulation gör det lättare att undvika muskelspänningar, ömhet och trötthet i handlederna. 

Handledsvärmare är sköna att bära om det är dragigt inomhus eller på morgonen då luften kan vara lite kylig. De passar både för dig med aktiv livsstil och för dig som behöver ett stöd för handleden.

Håll dig varm om hela kroppen

Varma handleder kan fungera som en lätt terapeutisk behandling beroende på att musklerna mjukas upp av värmen. Spänningen i musklerna försvinner och förslitningsskador, som är relativt vanliga, kan förebyggas. För dig som upplever ömhet och trötthet i handlederna kan handledsvärmare eller pulsvärmare som de också kallas, vara ett riktig bra alternativ.

Det är skönt att bära handledsvärmare året om. Värmer du anklarna och handlederna sprider sig värmen i hela kroppen och musklerna mjukas upp. Det leder till att blodet lättare tar sig fram, cirkulationen ökar och stelheten minskar. 

Tillfällen när du som man har nytta av handledsvärmare

Vi använder Merinoull i våra handledsvärmare. Ullen är känd för sin höga komfort, sina värmeisolerande och fukttransporterande egenskaper samt den mjuka kvalitén. Att använda Funq Wears stickade handledsvärmare herr i olika färger värmer och piggar upp när du är ute och jagar, spelar golf, sportar, cyklar  eller kör bil.

De är både funktionella, snygga och vittnar om att du är en innovativ person som tar hand om dig själv. De kan dessutom rekommenderas då du behöver använda fingrarna för att hantera din smartphone kyliga höst- eller vårmorgnar. Handledsvärmare kan även användas inomhus när du känner dig lite frusen, då de sprider en skön värme i hela kroppen.

Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar