• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar

Bambustrumpor herr

Våra bambustrumpor för herr är perfekta för dig som har känsliga fötter och höga krav på komfort. Har du aldrig tidigare upplevt hur det är att ha ett par strumpor av bambu på fötterna är det definitivt hög tid att prova.

Bambustrumpor från Funq® Wear har inga skavande och irriterande sömmar över tårna eftersom de har en osynlig tåsöm. Strumporna är försedda med förstärkningar vid både tå och häl. Det gör dem både slitstarka och bekväma att använda. 

Bambustrumporna är naturligt temperaturreglerande, fukttransporterande och antibakteriella. Grymma egenskaper för en strumpa helt enkelt.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Visar 1 - 5 av 5 artiklar

Bambufiberns unika egenskaper

Bambufibern är en naturfiber och har liknande egenskaper som silke. Den speciella fibern gör att det är ett lent och mjukt material att ha på foten. Det kan till och med kännas som att du har stoppat fötterna i puder eller potatismjöl. Strumprna absorberar svett och fukt snabbt, vilket beror på bambufiberns tvärsnitt.

Med bambustrumpor herr håller sig fötterna skönt torra även i täta skor. Inga mer besvärande dofter när man tar av sig sockorna. Bambun har även en unik andningsförmåga vilket gör att fötterna känner sig svala i varmare klimat och varmare i kalla temperaturer.

Alla de här unika egenskaperna gör strumporna till en av våra mest uppskattade produkter. 

Diabetikerfoten eller extra känsliga fötter

Män som har diabetes har ofta känsliga fötter. Det är viktigt att det inte finns några skavande sömmar eller tryckande resår som ger märken på benen. Med detta i åtanke så har vi tagit fram en bambustrumpa med rullkant, designade för dig med extra känsliga fötter.

Bambustrumpor ett naturligt val 

För män som uppskattar sköna strumpor med noga utprovad passform är strumpor av bambu ett  naturligt val. Strumporna är kända för sin softa touch och är perfekta för dig med känsliga fötter. Bambuns fibrer innehåller ett naturligt antibakteriellt ämne som heter bamboo kun. Det finns kvar genom hela tillverkningsprocessen. Strumpornas unika antibakteriella egenskaper följer naturligt med från fibern och behöver därför inte genomgå en kemisk beredning för att uppnå dessa egenskaper.

Varför inte unna dig en skön egenvård av dina fötter innan du drar på dig dina mjuka bambustrumpor.

För dig som är man och föredrar naturliga produkter med hög kvalité är bambustrumpor herr det självklara valet. 

Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar