• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar

Strumpor herr

Vi på Funq® Wear har tagit fram ett brett sortiment av strumpor för herr där ekologiska material och hållbarhet är i fokus. En självklarhet för oss är att förse dig med strumpor som håller måttet på hög kvalitet, komfort och stil. 

Vi har sköna bambustrumpor, med hög fuktabsorberande förmåga, speciellt designade för dig med ömtåliga fötter. Våra stödstrumpor för män finns i varierande färger, modeller och mönster. De finns i både ull och bomull och du kan få tåstrumpor i samma höga standard. 

Vår kunskap och vårt engagemang är vår styrka.

Visar 1 - 25 av 25 artiklar
Visar 1 - 25 av 25 artiklar

Slitstarka strumpor för den kvalitetsmedvetne

Att hålla en hög standard med bra kvalitet är viktigt för oss. Materialet i våra strumpor är noga utvalt och vi anlitar bara företag i europa för att framställa våra strumpor herr till alla mode- och miljömedvetna män.

För att undvika för snabbt slitage har vi valt att lägga in förstärkningar och använda oss av färgbeständiga färger. Därför tål våra strumpor att tvättas gång på gång utan att vare sig färg eller kvalité behöver stryka på foten. I varenda steg i vår tillverkningsprocess har vi ditt välbefinnande och miljön i åtanke.

Herrstrumpor för varje tillfälle

Du som är aktiv och har flera järn i elden kan vara säker på att vi har rätt strumpa för dig oavsett tillfälle. Att handla strumpor herr med kvalité, framställda med hög kunskap behöver inte vara svårt eller ta lång tid. Vi på Funq Wear skickar dig allt du behöver.

Har du en stillasittande livsstil på dagarna och sportar på kvällarna, ja då kan våra stödstrumpor vara nåt för dig. Eller blir du lätt kall om fötterna och söker ullstrumpor av fin kvalitet? Hos oss får du en garderob med fungerande strumpor som du kan ha kvar länge. Slitstarka, sköna, färgglada, fuktabsorberande, stilrena, ja listan kan göras lång när du passar på att handla allt på en gång.

Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar