• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar

Strumpor dam

Vi på Funq Wear bryr oss om dina fötter samtidigt som vi bryr oss om jorden. Därför är det en självklarhet hos oss att förse dig med strumpor för dam som är tillverkade på ett ekologiskt och hållbart sätt.

Hos oss kan du välja bland strumpor som är framtagna med fokus på kvalité, funktion och slitstyrka.Vi använder naturliga fibrer med effektiv fuktabsorbering, antibakteriella egenskaper och material som känns mjukt och lent mot huden.

Vår kunskap och vårt engagemang är vår styrka.  

Visar 1 - 108 av 108 artiklar
Visar 1 - 108 av 108 artiklar

Damstrumpor för alla tillfällen

Dina fötter vill vara fria och kunna andas. I vårt sortiment för strumpor dam kan du finna bambustrumpor med denna egenskap tillsammans med hög kvalité på absorptionsförmåga och antibakteriella egenskaper.Har du behov av extra stöd finns det kompressionsstrumpor med olika tryck. Tillhör du dem som sportar hittar du strumpor speciellt för dig. Gillar du det senaste i naturmaterial? Då kan du botanisera bland strumpor gjorda av bambu, och vill du ge alla tår möjlighet att andas finns det tåstrumpor. Svullnar du lätt om benen så hittar du en mängd olika stödstrumpor, framtagna för dig med både aktiv och stillasittande livsstil

Alla våra sockor och strumpor för kvinnor är gjorda för att du ska känna dig väl till mods hela dagen. Varje strumpa du drar på dig har ett material som andas naturligt. De är framtagna för alla tillfällen i livet då du behöver ha strumpor på fötterna.

Köp hållbart

Strumpor och sockor från Funq Wear är livskvalité. Vi tar fram strumpor för dig som vill må bra ända nerifrån tårna och upp. Våra strumpor har förstärkningar för att vara slitstarka, material som är mjukt och skönt för foten och har färger som håller tvätt efter tvätt. Inget annat än högsta kvalité är intressant för oss att arbeta med och erbjuda dig. Du ska kunna känna dig säker på att våra strumpor för dam håller måttet och att produktionen sköts på ett hållbart sätt.

Våra strumpor är skapade för dig som värdesätter kvalité, stil och hållbarhet i en unik kombination.  

Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar