• Fri frakt över 498 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Gratis storleksbyte
 • Leverans 1-3 dagar

Stödstrumpor herr

Våra bekväma stödstrumpor för herr kommer i de klassiska färgerna svartgrå, grå, och mörkblå, vilket gör att de kan lätt matchas till kostymen eller fritidsklädseln. Hos oss behöver du inte välja komfort framför en snygg design, våra strumpor har både och.

Stödstrumpor är en smart och enkel lösning på flera typer av besvär med ben och fötter. Alla våra stödstrumpor har en graderad kompression, de främjar blodcirkulationen och benen känns pigga och fräscha.

  Kategorier
  Kompression
  Visar 1 - 6 av 6 artiklar
  Visar 1 - 6 av 6 artiklar

  En stödstrumpa främjar blodcirkulationen och förebygger svullna ben. T ex vid problem med mycket stillasittande på arbetet och vid trånga benutrymmen på tåg och flyg Den påskyndar även återhämtningen efter att du utövat någon form av sportaktivitet. 

  Stödstrumpor män - kompressioner

  Våra stödstrumpor för herr finns med två olika kompressioner. Båda har en ganska låg kompression och är lämpliga att använda för att förebygga lindriga och enkla åkommor. Köper du en Funq Wear Kompressionsstrumpa så får du en bekväm strumpa som lindrar trötta och värkande ben.

  Vår bästsäljare är våra kompressionsstrumpor i ekologisk bomull i kompressionen 15-18mmHg. Den är enkel att ta på, skön att bära hela dagen och perfekt för dig som har lindriga besvär. Här hittar du en mängd olika färger att välja mellan. Denna finns även i ull. 

  Dessutom har vi våra korta stödstrumpor herr som är ankelhöga. Vi kallar dessa stödstrumpor för komfortsockor. De har, precis som det låter, en hög komfort och passform. Kompressionen ligger på 11-14mmHg och de har ett mjukt avslut utan resår. Dessa korta stödstrumpor är de ultimata vardagsstrumporna. De är inte lika effektiva som knähöga stödstrumpor men de passar utmärkt för dig med lättare besvär. Motverkar framförallt svullnad i fötterna.

  Modeller och material för herrar

  I vårt sortiment av Stödstrumpor för män hittar du snygga ankelsockar, knästrumpor och stöd för vaderna i form av kompressionsleeves/stödstrumpor utan fot. Kompressionsstrumpor är perfekta för träning eftersom de förhindrar mjölksyra och stela muskler. Använder du kompressionsstrumpor under eller efter träningen påskyndar du återhämtningstiden och står snabbare redo inför nästa träningspass.

  Hos oss hittar du stödstrumpor för män både för utomhus- och inomhusbruk. Våra mjuka kompressionsstrumpor i ull är perfekta för skidåkning, vandring och andra aktiviteter medan våra komfortabla sockar i bomull lämpar sig väl för dagligt inomhusbruk. I sortimentet hittar du också snygga strumpor i ekologisk bomull som du kan använda varje dag året om för ett härligt välbefinnande. Med stödstrumpor från Funq Wear får du slitstarka strumpor med hög komfort tack vare den fina ribbstickningen och de förstärkta tå- och hälpartierna. Med våra elastiska och moderiktiga stödstrumpor kan dina ben må bra hela dagen. Är det viktigt för dig att värna om miljön hittar du flera sockar stickade med ekologiska garner i vårt utbud.

  Våra stödstrumpor för herr utan fot är stickade i återvunnen polyamid, speciellt framtagna för aktivitet och rörelse, men fungerar såklart lika bra i vardagen! Används med fördel tillsammans med våra supertunna No show socks i samma serie. 

  Välj efter skostorlek eller måttabell

  Du beställer enkelt rätt storlek, utgå bara från din skostorlek när du väljer strumpa. Våra stödstrumpor för män passar både bredare och smalare vader tack vare den goda elasticiteten, men för att vara säker på att du får rätt storlek har vi också en måttabell som du kan använda dig av. Strumpan ska ligga slätt mot ditt ben utan några veck eller nedvik i överkanten eftersom det kan hindra blodcirkulationen. Här kan du läsa mer hur du väljer rätt stödstrumpor.

  Våra följsamma och mjuka strumpor anpassar sig enkelt efter ditt ben och ger dig en behaglig känsla, perfekt för dig som vill lindra eller förebygga besvär och må bra i ett aktivt liv. 

  Nyhetsbrev

  Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
  Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

  Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar