• Fri frakt över 498 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Gratis storleksbyte
 • Leverans 1-3 dagar

Stödstrumpor ull

Funq Wear Kompressionsstrumpor OUTDOOR Thermal Wool utgör vårt sortiment i ull. Strumporna är svenskdesignade och finns i kompressionen 15-18 mmHg. Njut av en ökad blodcirkulation i benen som motverkar träningsvärk och muskelvärk, och av att fötterna hålls varma och torra av ullens fina egenskaper. Perfekta på vandringen, skidåkningen eller vid andra utomhusaktiviteter. Fungerar även utmärkt som återhämtningsstrumpa inför nästa träningspass.

Oavsett om du vill ha en stödstrumpa i ull för att ge dig värme och välbefinnande eller för att öka din prestation vid träning, så har vi strumpan för dig.

  Kompression
  Material
  Färg
  Visar 1 - 4 av 4 artiklar
  Visar 1 - 4 av 4 artiklar

  Stödstrumpor i ull för dig med dålig blodcirkulation

  Stödstrumporna är enkla att ta på och sköna att bära hela dagen. Den fina ribbstickningen tillsammans med kvaliteten på lycran gör strumporna extra smidiga och elastiska. För att undvika stasning avslutas skaftet med en mjuk resår. Våra stödstrumpor i ull är förstärkta i häl och tå samt under trampdynan och är stickade med extra rymlig tå. Att kunna röra fritt på tårna i strumporna är viktigt för blodcirkulationen och för att behålla värmen om tårna.

  Våra stödstrumpor i ull går utmärkt att använda för dig som har dålig blodcirkulation och använder kompressionsstrumpor i förebyggande syfte mot svullna ben och fötter

  Kompressionsstrumpor i ull för aktivitet och återhämtning

  Våra stödstrumpor i ull främjar blodcirkulationen i benen och används i förebyggande syfte mot trötta och svullna ben. De har en graderad kompression vilket innebär att strumpornas tryck är högre kring ankeln och avtar upp mot knäet. De ger ett behagligt tryck över vaden som stabiliserar vadmuskeln när du är aktiv och motverkar på så sätt mjölksyra och muskelvärk. Funq Wears kompressionsstrumpor i ull lämpar sig även utmärkt som återhämtningsstrumpa. Med stödstrumporna återhämtar du dig snabbt inför nästa träning eller aktivitet. Här kan du läsa mer om snabbare återhämtning efter träningen med kompressionsstrumpor.

  Ullens fina egenskaper

  Garnerna är noga utvalda och har hög färgäkthet och god slitstyrka. Vi använder Wool Concorde, känd för sin fina kvalitet. Ullen är inte bara värmeisolerande, den är också temperaturreglerande. Ullen transporterar bort fukten från fötterna, vilket gör att de håller sig torra och du undviker därmed kalla fötter. Ullen är också vattenavvisande vilket gör att vätan har svårare att tränga in i ullstrumpan. 

  Nyhetsbrev

  Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
  Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

  Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar