• Fri frakt över 498 kr
 • 30 dagars öppet köp
 • Gratis storleksbyte
 • Leverans 1-3 dagar

Stödstrumpor nylon

Funq Wear Kompressionsstrumpor Sheer Nylon har en unik svensk design med fin lyster och struktur. De är noga utprovade och håller högsta kvalitet. Njut av den glamorösa känslan som samtidigt ger ben och fötter en känsla av extra energi. Våra stödstrumpor i nylon sitter skönt på plats och har ett graderat stöd, vilket stimulerar blodcirkulationen och motverkar trötta samt svullna ben och fötter.

Här hittar du stödstrumpor med snygg spetskant, massasgesula för skön komfort och gott om utrymme för tårna. Vi har även en extra sval och tunn knästrumpa som avslutas med en mjuk och skön resår.  Vill du var fin utan att lida pin så är det här kompressionsstrumporna för dig!

  Kompression
  Material
  Visar 1 - 4 av 4 artiklar
  Visar 1 - 4 av 4 artiklar

  Lite mer fakta om våra stödstrumpor nylon

  Våra stödstrumpor i nylon finns i kompressionen 70DEN som motsvarar 15-18mmHg. Nylonstrumporna med stöd främjar blodcirkulationen i benen och används i förebyggande syfte mot trötta och svullna ben. De har en graderad kompression vilket innebär att strumpornas tryck är högre kring ankeln och avtar upp mot knäet.

  Nylonstrumporna avslutas med en extra rymlig tå och har ett maskstopp för att förhindra att ofrivilliga maskor sprider sig från tårna upp på foten och benen.

  För att få rätt storlek mät vadens omkrets på det kraftigaste stället och ankeln på det smalaste, helst direkt när du stiger upp på morgonen innan ben och fötter har börjat svullna. Här kan du läsa mer om vad som är viktigt att tänka på när du väljer stödstrumpor.

  Stödstrumpor med spets 

  Våra stödstrumpor i nylon finns i två olika utföranden. Vår exklusiva och lite lyxigare modell med det lilla ”extra” heter Lace och avslutas med en snygg och elastisk spetskant. Vår lite mer stilrena kollektion ger en benen en skön och sval känsla, därför namnet Harmony.

  Lace modellen avslutas med en dekorativ och silikonförsedd elastisk spets som gör att strumporna sitter skönt uppe hela dagen utan att klämma åt. Silikonen är Oeko-tex certifierad och är testad och godkänd i den högsta klassen 100. Foten har en mjuk massagesula och är förstärkt i tå och häl. Strumporna är stickade med extra rymlig tå.

  Stödstrumporna finns både som knästrumpor, stay-up och stödstrumpbyxor i nylon. Stödstrumpbyxorna ger kroppen en fin siluett eftersom de sitter uppe med silikonet utan att göra märken i midjan eller krulla sig. De har en hög midja och en lättare Shaping effekt. 

  Nylonstrumpor med mjuk bred resår

  Harmony modellen har en mjuk och bred resår som avslut. Förstärkt i tå och häl. Harmony kollektionen finns enbart som knästrumpor och uppskattas för sin tunna och härliga lyster.

  Nyhetsbrev

  Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
  Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

  Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar