• Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar

Handledsvärmare

Våra handledsvärmare i merinoull värmer och ger ett lätt och behagligt stöd åt dina handleder och ger musklerna en terapeutisk behandling. Genom ökad värme och blodcirkulation underlättas muskelspänningar, ömhet och trötthet i handlederna. 

Handledsvärmare är sköna att bära varje dag året runt eller på morgonen då luften kan vara lite kylig. De passar både för dig med aktiv livsstil och för dig som behöver ett stöd för handleden eller helt enkelt bara vill hålla värmen och vara lite snygg!

Visar 1 - 1 av 1 artikel
Visar 1 - 1 av 1 artikel

Våra handledsvärmare med lätt stöd är utmärkt för dig med lättare besvär i handlederna, eller för dig som vill behålla värmen. Förslitningsskador i handlederna är relativt vanligt, och du belastar handlederna när vi sitter framför datorn eller tränar. 

Håll dig varm runt handlederna

Handledsvärmarna håller dig varm om handlederna. Handlederna fungerar lite på samma sätt som huvudet och fötterna. Genom att hålla dig varm runt handlederna så blir händerna och armarna också betydligt varmare och därmed även resten av kroppen. Att våra öppna handledshandskar håller fingrarna fria är bra för aktiviteter som t ex cykling, men även de dagar som en heltäckande vante eller handske känns för varmt.

Pulsvärmare både snyggt och funktionellt

Pulsvärmare fyller inte bara en funktion med sin värme och lättare stöd, de är även riktigt snygga. Att kombinera Funq Wears stickade handledsvärmare i olika färger med höst- eller vårkappan, kan verkligen göra det lilla extra till dagens outfit. Inte bara snyggt utan även funktionellt. De kan verkligen rekommenderas i övergångsmånaderna och på de kyliga höst- och vårmorgnar då handskar och vantar kan känns för mycket. Fingrarna hålls dessutom fria så du kan hålla sig social med telefonen. Handledsvärmarna kan även användas inomhus. Dagar när du känner dig lite frusen och ruggig så sprider de en skön värme i kroppen.

Handledsvärmare i merinoull

Vi använder Merinoull, känd för sin fina krusiga och mjuka kvalitet. Den fina ullen ger hög komfort genom dess värmeisolerande och fukttransporterande egenskaper. Ullen isolerar din naturliga värme och ger en skön komfort utan att klia. Eftersom ullen är fuktreglerande så håller du dig både varm och torr om händerna. Bomullen i handledsstöden är ekologiskt odlad och har en fin och jämn kvalitet.

Perfekt för dig med lättare besvär eller för dig som vill behålla värmen vid kontorsarbete, utomhusaktiviteter och andra vardagssysslor.Nyhetsbrev

Var bland de första att ta del av exklusiva erbjudanden och nyheter!
Nya prenumeranter får 15% rabatt på sitt första köp.

Du kan avbryta din prenumeration när som helst. Läs vår integritetspolicy här.

  • Fri frakt över 498 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Gratis storleksbyte
  • Leverans 1-3 dagar